Különleges barátság – egy 5 éves autista kislány és cicájának megható története

Az Angliában élő Iris Grace egy 5 éves autista kislányHáromlábú cica lett az amputált karú kislány legjobb barátja. , aki csodálatos festményeivel hívta fel magára a figyelmet. Olyan képeket fest, amiket még a nemzetközi művészközösség is elismer és amelyeket rajongói már most Monet munkáihoz hasonlítanak. Amint Iris anyukája, Arabella Carter-Johnson elmesélte, kislányával orvosi javaslatra kezdtek el festegetni. Úgy gondolták, hogy a festés talán elősegítheti Iris fejlődését a beszéd megtanulásában. A művészetAz üvegfúvás mestere - Simone Crestani csodálatos alkotásai. valóban sokat segített a kislány fejlődésében, de még annál is többet segített neki elválaszthatatlan társa, Thula egy majdnem egyéves cicaAdományozók segítettek a japán macskasziget éhes cicáin. .

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Thula a fajtáját tekintve egy Maine CoonEgy félénk óriás lehet a világ leghosszabb macskája. , ami AmerikaAmerika madártávlatból. nemzeti macskája. Ezekre a macskákra jellemező, hogy igazi egyéniségek és megtestesül bennük a szépség, a kedvesség és az önállóság. A Maine Coon macskákA macskák különös logikája. hangjukban is különböznek más fajtáktól, nagyon különlegesA táncoslábú paradicsommadár tollazatán látható az állatvilág legmélyebb fekete színe. , csicsergő, trillázó hangjuk van. Nagyon szeretnek játszani. Maine Coon nagyon ember-orientált, szeret megvizsgálni mindennemű tevékenységet, amibe csak belefogunk, és segíteni nekünk a maga módján. Nagyon játékosak, és azok is maradnak egész életükön át.

Iris Grace és Thula

Thula is rendelkezik ezen macskafajta minden jó tulajdonságával, de ő még ragaszkodóbb. Szelídsége és kedvessége különösen fontos Irisnek. A kislány édesanyja szerint Thula csökkentette a gyermek szorongását, és sokat segít abban, hogy nyugodt maradjon. Ahogy a macskaAranyos videó - így tanítja járni a cica a kisbabát. a családhoz került, azonnal megértették egymást. „Többet beszél Thulához, mint bárki máshoz” – mondta Iris anyja, Arabella. Iris és Thula elválaszthatatlan társak. Mindent együtt szeretnek csinálni, a festéstől a hegedülésen át a fürdésig. Thula mindenhol ott akar lenni, ahol kis gazdája.

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Thula akkor is Iris Grace mellett van, amikor a kislány órákon keresztül fest. Iris képeit egyébként már aukciókon is árverezik, több ezer fontért darabját. Az így kapott összeget a szülők különböző, autistákkal foglalkozó alapítványoknak ajánlják fel. “Beszélni még csak most kezdett el, de már úgy fest, ahogy az ő korában még senki sem – mondta a tehetséges kislány édesanyja.

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula

Iris Grace és Thula


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!