Kisebb pánikot okozott a SpaceX rakétájának eddigi leglátványosabb felbocsátása

Elképesztő látványban volt része azoknak, akik szemtanúi voltak annak, amikor december 22-én útnak indították a SpaceXLátványos felvétel egy Föld felé zuhanó űrtörmelékről. egyik hordozórakétáját. AmerikaLélegzetelállító videó készült a teljes napfogyatkozásról. második legnagyobbAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. rakétakísérleti támaszpontjáról, a Csendes-óceán partján fekvő Vandenburg légitámaszpontról bocsátották fel a Falcon 9Az első sikeres tengeri landolást vitte véghez a SpaceX (videó). -es hordozórakétát, mely az Iridium kommunikációs vállalat 10 műholdját állította FöldVideón a távolodó Föld a Messenger űrszonda kameráin keresztül. körüli pályára. A rakétából felszabaduló gázok a lenyugvó Nap fényében páratlan “égi látványosságot” produkáltak.

A látványos kilövésFellőtték a SpaceX új óriás rakétáját, amely magával vitte a Tesla elektromos autóját. azonban kisebb riadalmat is keltett, mivel a közeli városokban élők egy része nem tudott a rakétaFellőtték a SpaceX új óriás rakétáját, amely magával vitte a Tesla elektromos autóját. indításáról, így nem tudták mire vélni a különösFurcsa házak. alakzatot formáló jelenséget. Sokan földönkívüliekre vagy rakétatámadásra gyanakodtak, és a közösségi oldalakon sorra jelentek meg a beszámolók és felvételek a furcsaFurcsa házak. objektumról. A Ventura megyei seriffSaját magát büntette meg egy szabálytalankodó seriff. irodának Twitter-bejegyzéseben kellett magyarázatot adnia a “rejtélyes” égi jelenségre.

Jesse Watson fotós egy szenzációs time-lapse videót készített a rakéta kilövéséről:

Doug Ellison a kaliforniai AlhambraAlhambra - Granada varázslatos palotaerődje. városából örökítette meg a Falcon 9-es indítását:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!