Kis híján a tengerbe csúszott egy repülőgép Törökországban

Kis híján a tengerbe csúszott egy repülőgépArchív felvétel a NASA által szándékosan felrobbantott utasszállítóról. a törökországi Trabzon repülőMaho Beach - a tengerpart ahol repülők szállnak a strandolók feje fellett. terén, ahol január 13-án késő este a PegasusPegasus 6 hónapja - egy megmentett kutya felcseperedése. Airlines Ankarából érkező utasszállítóÚjraindult a kutatás az eltűnt maláj utasszállító roncsai után. ja a leszállást követően elhagyta a futópályát és egy meredek rézsű oldalában állt meg a tengertől néhány méterre.

Az észak-törökországi városElőbukkant a 25 éve elárasztott város. repülőtere közvetlenül a Fekete-tengerHeringek ezrei fagytak bele a tengerbe. partján található. Az esemény időpontjában gyenge eső volt a reptéren. Az Aviation Herald tudósítása szerint a gép normális sebességgel ért földet, ám a leszállópályán balra húzott és körülbelül 60 méterrel a pálya vége előtt letért a töltésre. A repülőgépen 162 utas és hatfős személyzet utazott. A fedélzeten tartózkodó utasokat evakuálták. Csodával határos módon alig volt sérült, csak három utast vittek kórházba könnyebb sérülésekkel.

A balesetet szenvedett utasszállító egy alig több mint öt éves BoeingA világ legnagyobb épülete - a Boeing Everett-i üzeme. 737-800-as, melyet 2012 novemberében állította forgalomba a Pegasus Airlines. A szerencsétlenül járt gép futóművei kiszakadtak a helyükről, miután besüllyedtek a talajba, valamint a jobb oldali, kettes számú hajtóműve leszakadt és a tengerbe esett. A repülőgépben vélhetően jelentős szerkezeti károk is keletkeztek – írja az AirPortal.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!