Kilátás a világ legmagasabb épületéről – 360 fokos panorámafotó

Cimkék: ,

A 360 fokos panorámaképBudapest egy hihetetlenül részletes, 70 gigapixeles panorámaképen. et a 828 méter magas, dubaji Burj Kalifa tetejéről készítették. Foroghatsz és zoomolhatsz, csak bele ne szédülj!

A képet Gerald Donovan fotográfus készítette 200 méterrel a 160. emelet felett (ez az utolsó emelet, ahová még liftBailong lift - a világ legmagasabb kültéri liftje. visz fel, utána már meredek lépcsőn kell felmenni a csúcsra). A nyilvános kilátóElképesztő kilátás a felhőkarcolóból - billenő ablakok a 94. emeleten. rész egyébként a 124. emeleten van. A képet 70 darab 80 megapixeles fotóÓriási,16 gigapixeles fotón csodálható meg Machu Picchu, az inka romváros. ból rakták össze. Hasonlóan látványos, nagyfelbontású fotót közöltünk korábban a Machu Picchuról, illetve a Mount Everestről.

A Burj Kalifát 2004-ben kezdték el építeni, és 2010. január 4-én nyitották meg. Több mint 300 méterrel előzi meg a jelenleg második legmagasabbRitz-Carlton Hotel - a világ legmagasabb szállodája. épületet, a Tajvan35 ezer katonát helyeztek készenlétbe Tajvanon a szupertájfun miatt. városMagassági rekorderek . ában található Tajpej 101-et.

Kattints ide vagy a képre, ha kiváncsi vagy a látványra!

Burdzs Kalifa

Forrás:origo

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!