Készül a világ legnagyobb csúszdája

A Schlitterbahn vízividámparkMár emberekkel tesztelik a világ legnagyobb vízicsúszdáját [Videó].  az USAAz ezer-sziget tava. -ban, KansasElképesztő szupercellát kaptak lencsevégre Amerikában. City közelében található szórakoztató komplexum. Itt található Amerika96 millió fekete labdát eresztettek egy Los Angeles-i víztározóba. első felfelé ívelő szakaszokat is tartalmazó hullámvasút10 világrekordot fog megdönteni a Valravn hullámvasút. -csúszdája.

a világ legnagyobb csúszdája

Jeff Henry, a Schlitterbahn társtulajdonosa, most pedig a brazilok elől próbálja meg elhódítani a világ legmagasabbRitz-Carlton Hotel - a világ legmagasabb szállodája. csúszdája címet. A Fortelezban található 41 méter magasról induló Insano csúszdaMár emberekkel tesztelik a világ legnagyobb vízicsúszdáját [Videó]. végére 100km/h sebességre gyorsulnak a bevállalós vendégek. A Kansas City-ben épülő tornyot 45 méter magasra tervezik, az utasok pedig az a  száguldást 4 személyes gumicsónakszerű képződményekben ordíthatják végig.

a világ legnagyobb csúszdája

A gumicsónak a lejtő aljára érve 100km/h sebesség fölé gyorsul, így az egyenes szakaszon kialakított 15 méter magas bukkanó tetején az átlag amerikaiaknál könnyebb családok hajóAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. ja, és az utasok gyomra, pár pillanatra a levegőbe emelkedhet.

a világ legnagyobb csúszdája

A VerrücktMár emberekkel tesztelik a világ legnagyobb vízicsúszdáját [Videó]. átadását a szezonnyitó május 23-ára tervezik, párhuzamosan pedig egyéb masszív fejlesztések és beruházások is folynak nagyjából 1 milliárd dollár értékben. Készül egy közel 2 km hosszú mesterséges folyóTöbb helyen is megdőlt a Dunán a valaha mért legalacsonyabb vízállás rekordja. rendszer, a megfelelő sodráshoz pedig percenként 300 köbméter vizet pumpálnak a rendszerbe. A folyórendszeren a vízividámpark körbeutazható és minden attrackió könnyen megközelíthető. A vidámparkA világ legmagasabb körhintája. köré pedig egy kisebb üdülőfaluParícutin - két falut pusztított el a vulkán, mely egy nap alatt keletkezett. felhúzását is tervezik tavaszig, a beruházásEurópa legnagyobb ingatlanberuházását tervezik Athén elhagyatott repülőterén. keretében.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!