Jól jártak a szigeteléssel a győri nyugdíjasok (x)

Neked mennyire fontos, hogy sokáig használható legyen, amit veszel? Honnan tudod, hogy jó minőségű terméket választottál?

Általában, amikor a minőségről beszélünk, nem tudjuk pontos számadatokkal alátámasztani mennyire tartós, megbízható termékről van szó. Az ár, a márkanév alapján is csak következtetni tudunk. Vajon ez minden esetben így van? Nem feltétlenül! Az Austrotherm, egy hőszigeteléseket gyártó cég, számadatokkal is meg tudja erősíteni, szigetelő anyagai nemcsak jó minőségűek, de hihetetlenül tartósak is.

A hőszigetelő lemezeket folyamatos minőségellenőrzésnek teszik ki, tehát így mindig tudunk informáMesebeli tájakon élnek az izlandi lovak. dni vásárlás előtt, mekkora a produktum hővezetési képessége. Érdemes tehát tájékozódni, megnézni az adatokat, hiszen ennek segítségével tudunk kalkulálni, mennyit spórolhatunk hőszigetelőnk beépítése után a fűtésen.

1

Szintén nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hőszigetelőnk meddig szolgál majd minket. A piacvezető Austrotherm megvizsgálta milyen állapotban vannak a 25 éve felszerelt hőszigetelői. 1991-ben a győri Nyugdíjasok Házára az elsők között kerül fel az expandált polisztirolhabból készült szigetelő anyag. A cég arra volt kíváncsi, hogy a szigetelés állapota mennyit változott az évek során, nedvesség lecsapódásának jelei mutatkoznak-e rajta, valamint megmérték hőszigetelő képességét is.
Az épületről leszedett lapokat a cég saját laborjába szállította, először szemrevételezéssel, majd műszerekkel is megvizsgálták azokat. Gondoltad volna, hogy a szigetelés teljesen száraz volt, és hogy a műszerek is azt állapították meg, hogy a 25 év, a városi szennyezett levegő, de még az időjárási viszontagságok sem tudtak kifogni rajta? A mért adatok pedig jobbak voltak, mint amivel a tervezés során számoltak.

2

Ez számokkal kifejezve annyit jelent, hogy a lakók e negyed évszázad alatt 7%-kal többet spóroltak a fűtésen annál, mint amennyivel eredetileg számolni lehetett. Érdemes tehát neked is elgondolkoznod egy minőségi szigetelésen, egyrészt mivel rengeteget spórolsz, másrészt a cég GRAFIT REFLEX® terméke most őszi akciója keretében kedvezményesen kapható. Nézd meg weboldalukat!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!