Ismét a Nagylábú létezését bizonygatja Rick Dyer

Bigfoot, azaz a Nagylábú Észak-AmerikaEgy kis borz ásta el egy elpusztult borjú tetemét. állíGyönyörű kék tó Hokkaido városában. lagos, két méter magas majomszerű lénye, melynek létezését korábban talált nagyméretű lábnyomokra alapozzák. Az őslakosok Sasquatchnak hívják, ami annyit jelent: az erdő erős óriása.

bigfoot

Sokan eredtek már a legendás lény nyomába, de minden kétséget kizáró bizonyíték még nem került elő, mely létezését bizonyítaná. Most azonban Rick Dyer a Nagylábú vadász azt állítja, hogy DNS vizsgálatokkal tudja bizonyítani, hogy a Nagylábú létezik. Jobban mondva létezett, ugyanis állítása szerint ő egymaga még 2012-ben San Antonio északnyugati részén elejtett egy NagylábútSzent fa az út közepén. , melynek a Hank nevet adta. Dyer állításának igen kevesen hisznek, akik viszont elhiszik, hogy valóban a Nagylábút lőtte le a férfi, azokat felháborítja, hogy megölte a legendás lényt, mivel létezését meggyilkolása nélkül is képes lett volna bizonyítani.

Nagylábú
A Nagylábú átverések egyike: 1958-ban egy kaliforniai férfi, Jerry Crew állította azt, hogy rátalált a Nagylábú nyomaira, és gipszből ki is öntötte. A helyi újság le is fényképezte az öntvényt. A kép igazi szenzáció lett és hamar bejárta a világot. 40 évvel később azonban Crewf felesége bevallotta, hogy a láblenyomatok hamisítványok, mivel ők maguk készítették.

Dyer sokaknak már ismerős lehet, mivel korábban is azt állította, hogy lelőtt egy Nagylábút, azonban az átverés hamar kiderült, mivel a Nagylábú helyett egy lefagyasztott gumimajom-jelmezt mutogatott, azt bizonygatva, hogy a különlegesKilőhetik a híressé vált, hófehér jávorszarvast Svédországban. lény valóság. Nem csoda hát, hogy a legtöbben egy szavát sem hiszik el, hiába állítja, hogy DNS tesztekkel tudja alátámasztani az igazát.

Emellett még több dolog van, ami miatt a legtöbben ismét ostoba átverésről beszélnek: először is a férfi már 2012-be bejelentette, hogy lelőtte a Nagylábút, de képet csak egy évvel később mutatott róla, de arra nem adott magyarázatot, hogy miért várt a fotók közzétételével ilyen sok időEgy másodperccel hosszabb lesz a holnapi nap. t. Továbbá, ahogy ez a rejtélyes lényekről készült videóknál megszokott, a Nagylábúról készült felvétel egész véletlenül nagyon rossz minőségű.

Nagylábú

Nagylábú

Nagylábú

Dyer most azt állítja, hogy hamarosan egy hivatalos sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra a DNS-vizsgálatok eredményeit, illetve a Nagylábú testét is megmutatja a média képviselőinek. Marketing menedzsere azt közölte, hogy az általuk lelőtt Nagylábú DNS-e a tudósok szerint nem egyezik meg egyetlen állatéval sem, de az emberéhez sem hasonlítható, állománya teljesen egyedi. Rick Dyer nemsokára világkörüli turnéra indul, összesen tíz országban lesz kiállítva az állítólagos Nagylábú.

Nagylábú

“Nagylábú nem egy tündérmese. A Nagylábú 100 százalékig valóságos. Számomra a legfontosabb, hogy bebizonyítsam igazam és tudassam az emberekkel: én vagyok a legjobb Nagylábú-kereső az egész világon.”-
nyilatkozta Dyer egy sajtótájékoztatón.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!