Ilyen okosasztalon főzhetünk nemsokára

1

Ahogy az otthonunk legtöbb helyisége, úgy a konyha is gyökeres változásokon ment át az elmúlt száz évben. És az IKEA szerint ez még látványosabban és nagyobb sebességgel fog változni az elkövetkező évtizedben. – írja a dívány.hu

A konyhában bekövetkező forradalmi fejlődésre hívták fel a figyelmet a nemrég megrendezett Salone del Mobile Design kiállításon és vásáron Milánóban is, ahol a Concept Kitchen 2025 nevű program keretén belül azt mutatták be, hogy az Ideo dizájn céggel együttműködUgrás a "semmibe". ésben az IKEA szakemberei, valamint 50 formatervező szakos svéd és holland diák milyen fejlesztéseket vitt végbe az egy éves kutatómunkájuk során.

2

A „Table of Living” fantázianevet kapott intelligens asztal a fölé helyezett projektornak köszönhetően csak akkor lenne jelen az életünkben, mikor szükségünk van rá. Hasonlóképpen ki és bekapcsolható funkcióval látták el a beépített sütőt és mérleget is.

4

Tehát az okostelefon után itt az érintőképernyővel felszerelt tűzhelyként funkcionáló asztal, ami felismeri az ételt, recepteket ajánl fel, bejelöli az alapanyagok vágásának helyét, megadja a kiválasztott recept elkészítésének nehézségi szintjét, megmutatja, hogy hova ajánlott tenni a különféle edényeket, sőt, a koffeinfüggőknek még egy kávét melegen tartó szigetet is beépítettek a fejlesztők.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!