Igaz barátság – Dylan és Jonah megható története

Amerikában, Los AngelesRejtett olajkutak Los Angelesben. -ben él a 7 éves Dylan Siegel és legjobb barátja Jonah Pournazarian, aki egy rendkívül ritkaEldobált üvegpalackok menthetik meg a kihalástól a foltos kézhalat. májbetegségben szenved. Dylan mindenképp ki akart találni valamit amivel segíthet beteg barátján. Dylan ezért barátjának ajánlva megírta a Csokoládé szelet (Chocolate bar) című könyvét, melyet az USAHeart Attack Grill - a legegészségtelenebb étterem. 50 államában és Amerikán kívül még 42 országban adtak el. A könyvek eladásából eddig már 600 ezer dollárt sikerült összegyűjteni. A pénzt Dr. David Weinstein floridai laboratóriuma kapja, ahol a betegségBhawana Thami - megműtötték a szőrös arcú kislányt. gyógyításGyógyíthatóvá válik a sclerosis multiplex. án dolgoznak. Dr. Weinstein szerint már közel járnak a betegség gyógyításához, és megvalósulhat álmuk, hogy végre kezelni tudják az eddig gyógyíthatatlanKamasz lélek idős testben, szörnyű betegségben szenved egy indiai fiú. betegséget.

Dylan és Jonah

Dylan és Jonah

A kisfiúnak glikogéntárolási betegsége van. Normális esetben az izmok és az agy táplálékául szolgáló szőlőcukornak (glükóz) az a része, ami nem használódik fel, glikogén formájában elraktározódik a májban, az izmokban és a vesében, és amikor szervezetnek szüksége van energiára, akkor a raktározott glikogén képes visszaalakulni glükózzá. A glikogéntárolási betegségeknél az okozza a problémát, hogy ez az oda-vissza alakulás nem működik megfelelően.

Dylan és Jonah

A betegség egyes típusában szenvedő betegek alacsony vércukorszintje mellé ingerlékenység, remegés, verejtékezés, és a gyengeségérzet társul. További tünetek lehetnek: a megnagyobodott máj, a köszvény, a gyulladásos bélbetegségek, a májtumor, és növekedésbeli elmaradás. Azért, hogy a betegek vércukorszintjük ne csökkenjen, a normálisnál gyakrabban kell enniük, elsősorban szénhidrát tartalmú ételeket. Gyakran szükség van arra is, hogy gyomorszondán keresztül jussanak a szükséges glükóz mennyiséghez.

Dylan és Jonah

Dylan és Jonah megható története bejárta a világot. Dylan arra kérdésre, hogy 10 év múlva mitEgy érdekes optikai csalódás. fognak csinálni Jonah-val, így válaszolt: “Addigra már befejezzük a középiskolát és Jonah betegsége gyógyítható lesz.” Jonah erre a kérdésre így válaszolt: “Akkor is barátokHárom éve viszi a hátán iskolába mozgássérült barátját egy kínai fiú. leszünk”. Reméljük megvalósul céljuk és Jonah meggyógyul.

További információk itt: chocolatebarbook.com


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!