Hihetetlen összefogást mutattak az internetezők (x)

A Baltazár Színház támogatásában segédkezett az a több mint 40 ezer ember, aki rákattintott a „Jó voltam” gombra a különböző hirdetési felületeken. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő MagNet Bank által szervezett tavaszi kampány még a vártnál is sokkal több embert mozgatott meg. Az akció keretében létrehozott weboldal számlálója alig három nap alatt elérte a negyvenezret, és mostanra közel százezer ember támogatta kattintásával a Baltazár Színház értelmi sérültekből álló társulatát, és tett közösen a sérült emberekSzívmelengető videó - így reagáltak az emberek, amikor szépnek nevezték őket. elfogadásáért és a kultúra ügyéért.

A színes gombokat az elmúlt hetekben láthattad (és még most is láthatod) különböző oldalakon, cikkekben, vagy pedig közterületen, metróA világ legbizarrabb metróállomása, ami a semmi közepén áll. aluljárókban óriási matrica formájában. Reméljük te is találkoztál velük és kattintottál is!

jovoltal

Mi volt ezzel a céljuk?

Elsősorban sarkallni az embereket a jócselekedetre, jelen esetben a kattintásra, ami nekik aztán tényleg semmibe nem került. Persze aki elolvasta a gombhoz tartozó információkat és megnézte a kampányhoz készült filmet, az a MagNet Bankot is hozzásegítette az image építéshez. Az akció főszerepét a hazánkban egyedülálló, sérültekből álló színi társulata, a Baltazár Színház kapta, akit a siker elérése után 1 millió forinttal támogatott.

A bank számos alkalommal vitt véghez hasonló küldetést, ahol további célja bebizonyítani a pénzPenészes bankói miatt 7 órába telt egy kínai milliomos számlanyitása. jóságát, és minél több civil szervezetet támogatni az ügyfeleik pénzéből.

Mit ad cserébe a győztes társulat?

Ahogy a MagNet Bank, úgy a Baltazár Színház se gondolta volna, hogy ilyen sok ember kapcsolódik majd be egy ilyen értékes támogatói akcióba, pláne ilyen rövid idő alatt. Óriási lelkesedéssel fogadták a kampány sikerességét, és hálájuk jeléül a „Fiúk és Lányok” c. előadással készülnek mindenki számára, akik részt vettek a kattintás-áradatban. A közös ünneplésre június 15-én kerül sor a MagNet Közösségi Házban, ahol téged is szívesen látnak. Második jótettedként írd be a naptáradba ezt az időpontot és ne felejts elmenni!

Ha pedig még csak most olvasol először erről, és lemaradtál róla, semmi gond! MagNet Segítő bankártya tulajdonosként tovább támogathatod a társulatot, vagy bármelyik szervezetet, akiknek a sorsát a szíveden viselnéd. Mindezt egy átlagos délutáni rutinvásárlás közben, teljesen ingyen, automatikusan.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!