Hatalmas fáklyás élőképpel ünnepeltek Észak-Koreában

Észak-Koreában a Koreai Munkapárt megalapításának 70. évfordulóját ünnepelték. Kim Dzsong Un, az ország megkérdőjelezhetetlen vezetője az ünnepi díszszemlén beszédet is mondott. A PhenjanÉszak-Korea folytatja az atomfegyver-fejlesztési programját. központjában lévő Kim Ir Szen téren, amelyet Kim Dzsong Un a nagyapjáról, a nemzet alapíA festői szépségű Huron-tó. járól neveztek el, katonák ezrei hallgatták a vezér beszédét. “A párt forradalmi fegyveres ereje azt jelenti, hogy készek vagyunk megvívni bármilyen háborúTank temető Kuvaitban. t az Egyesült Államok imperialistáival szemben” – hangoztatta Kim Dzsong Un beszédében, amely a Reuters jelentése szerint sokkal erőteljesebb volt korábbi nyilvános szerepléseinél, és amelyben elődei és az állampárt hőstetteit dicsőítette.

Kim Dzsong Un beszédét követően a díszszemlét a japánNagy kitörésre készül Japán egyik legaktívabb tűzhányója. megszállók ellen vívott második világháborús harcok forradalmi egységeinek egyenruháját viselő, alakzatban menetelő egységek nyitották meg, majd több száz harckocsi és páncélozott harcjármű vonult fel, és a szemle csúcspontján – nagy hatótávolságú rakéták számos ütege mellett – egy interkontinentális ballisztikus rakétaRakétát photoshoppolt Észak-Korea. üteget is bemutattak.

eszak-korea-2

A katonai parádé mellett hatalmas, fáklyás élőképpel is készültek a nagyszabású rendezvényAz észak-koreai Tömegjátékok. alkalmából. Több tízezren alkottak élőképet Phenjan főterén, mely során a párt szimbólumait formázták meg.

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!