Fürdőző japán makákók

Cimkék: , , , ,

Japánban, a Nagano környéki hegyekben élő majmokHősiesen küzdött társa életéért egy majom Indiában. igazi turistalátványosságnak számítanak. A Jigokudani MajomA világ egyik legfurcsább kinézetű állata - a borneói nagyorrú majom. Parkban élő japánLátványos fényalagút Japánban . makákóLopott papírpénzt szórt az emberekre egy majom Indiában. k vagy becenevükön hómajmok, télen szívesen mártóznak meg a majomrezervátum területén található melegMegdőlt a nyári meleg és a jégolvadás rekordja is Grönlandon. vizű forrásokban. Habár a hómajmok hozzászoktak a hidegIlyen, ha mínusz 40 fokban kiömlik a tea. télhez és kibírják a -15 C fokot is, a nagano-i hőforrások mégis sokszor nyújtanak menedéket számukra a téli időszakban. A vulkáni utóműködés által fűtött termálvizes tavakTórendszer a Szahara-sivatagban. 50 fokos vizét csak az élelem begyűjtésének idejére hagyják el. A 850 méter magasan fekvő területre, a Pokol-völgy meredek szikláihoz nemcsak a turisták, hanem a kutatók és a fotósok ezrei is érkeznek.

Japán makákók

Japán makákók

A japán makákóA világ 10 legdrágább háziállata. k különös szokására az 1960-as években lettek figyelmesek a kutatók. Mukubili egy fiatal nőstény a Nagano-hegységA festői Huang-San. egyik hőforrásába ugrott, hogy a rezervátum majomgondozói által bedobott szójababot kivegye. Ezután egyre többet időzött a meleg vízben, később csatlakoztak hozzá a nőstények és kölykeik, végül a hímek is. Másik különlegességük, hogy egyedülálló módon csak a japán makákók készítenek hógolyókat.

Japán makákók

Japán makákók

Japán makákók

Japán makákók

Japán makákók

Japán makákók

Japán makákók

Japán makákók


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!