Folyóba zuhant egy utasszállító repülőgép szerdán Tajvanon

Felszállás után folyóÍgy örült a szamár, miután kimentették a megáradt folyóból. ba zuhant egy utasszállító repülőEgyedül utazott a repülőgépen egy szerencsés utas. gép szerdán Tajvanon, több mint ötven utassal a fedélzetén. A balesetben sajnos legalább kilencen utas életét vesztette, de a helyi források szerint kéttucatnyi túlélő is lehet. A TransAsia légitársaság két turbóhajtóműves ATR-72-es típusú gépe a tajpeji Szungsan repülőtér közelében lelassulva, bal szárnyával szinte függőleges irányban egy többszintes hídÖsszeomlott egy híd Tajvanon - Videó. korlátjának ütközött, majd a sekély vizű Kilung folyóba zuhant.

FRISSÍTÉS: Már legalább 31 halottja van a repülőgépLefilmezték, ahogy villám csapott egy felszállásra várakozó utasszállító repülőbe. -szerencsétlenségnek, 12 embert még nem sikerül a folyóba zuhant gépről a felszínre hozni – számolt be a helyi média csütörtökön.

Folyóba zuhant egy repülőgép Tajvanon

Folyóba zuhant egy repülőgép Tajvanon

A helyszínen a kora délutáni órákban még folyt a mentés, illetve a túlélő80 órát töltött a romok alatt egy nepáli túlélő. k utáni kutatás. A bajbajutottakat a világhálóra felkerült felvételek tanúsága szerint gumicsónakokon érkezett mentőegységek próbálták kiszabadítani. A helyszíni jelentések szerint több utasnak, köztük gyerekeknek sikerült kimászniuk a roncsból, néhányan a gépnek a vízből kiemelkedő törzsére kapaszkodtak fel. Volt, aki úszva hagyta el a balesetElpusztult egy autópályán szállított zsiráf, aki felüljárónak csapódott. helyszínét.

Folyóba zuhant egy repülőgép Tajvanon

A járat célállomása a Tajvanhoz tartozó Kinmen volt, a gép fedélzetén televíziós jelentések szerint 53 utas és 5 fős személyzet tartózkodott. Az irányítótorony helyi idő szerint délelőtt, nem sokkal 11 óra előtt veszítette el a kapcsolatot a pilótával. A helyi média emlékeztet arra, hogy tavaly júliusban – rossz időjárási viszonyok között – egy másik ATR-72-es repülőgép zuhant le Tajvanon 48 ember halálát okozva. Az akkori balesetet tízen élték túl.

VIDEÓ:

Forrás: MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!