Flightradar24 avagy milyen gép száll az égen?

Bizonyára sokakban felmerült a kérdés az égre tekintve ”vajon milyen gép lehet az?”. Ezen emberekA beszélgetés halála - a mobiltelefonok káros társadalomformáló szerepe. kíváncsiságának kielégítésére készült az alábbi oldal, amin folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a levegőben tartózkodó repülőgépekTíz meglepő tény a repülésről. pillanatnyi helyzetét.

repulo

A kiválasztott sárga repülőgép-ikonra kattintva bal oldalon megjelennek az adatok: a járatszám, a repülőgép típusa, a légitársaság neve, a repülésTíz meglepő tény a repülésről. tengerszint feletti magassága, a gép sebessége, a felszállás helye és a célállomás és a repülőgép fényképe is látható.  Minden olyan repülőgépet nyomon követhetünk a világtérképen, mely (bekapcsolt állapotú) ADS-B transzponderrel (az utasszállíMagassági rekorderek . k 60% és néhány katonai- és magángép) van felszerelve. A Flightradar24 Európában 90%-os lefedettséggel rendelkezik, míg az USATeljesen elárasztotta a tenger a Holland-szigetet. -ban, Ausztráliában és a Közel-Keleten sokkal kisebb a lefedettség.

Az aktuális  légiforgalom megtekintéséhez kattints ide vagy a képre:

flightradar

Ráadásnak egy videó, ami a Világ10 hely, ahova sosem juthatsz el. légi forgalmának 24 óráját öleli fel egy 1 perces videóban:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!