Flightradar24 avagy milyen gép száll az égen?

Cimkék:

Bizonyára sokakban felmerült a kérdés az égre tekintve ”vajon milyen gép lehet az?”. Ezen emberekA világ legzsúfoltabb metróállomása [videó]. kíváncsiságának kielégítésére készült az alábbi oldal, amin folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a levegőben tartózkodó repülőgépekRekordot döntött a Magyarország felett közlekedő repülőgépek száma júliusban. pillanatnyi helyzetét.

repulo


Ha ���rdekesnek tal���¡lod a cikket, oszd meg ismer���seiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel h���­rlevel���¼nkre, hogy ne maradj le a friss cikkekr���l sem!

A kiválasztott sárga repülőgépLassított felvételen egy hajmeresztő leszállás a Szent-Martin szigeten. -ikonra kattintva bal oldalon megjelennek az adatok: a járatszám, a repülőgép típusa, a légitársaság neve, a repülés tengerszint feletti magassága, a gép sebessége, a felszállás helye és a célállomás és a repülőgép fényképe is látható.  Minden olyan repülőgépet nyomon követhetünk a világtérképen, mely (bekapcsolt állapotú) ADS-B transzponderrel (az utasszállíLátványos drónvideó a befagyott Balatonról. k 60% és néhány katonai- és magángép) van felszerelve. A Flightradar24 Európában 90%-os lefedettséggel rendelkezik, míg az USAA nap képe - gyönyörű szurdok a Watkins Glen Nemzeti Parkban. -ban, Ausztráliában és a Közel-Keleten sokkal kisebb a lefedettség.

Az aktuális  légiforgalomRekordot döntött a Magyarország felett közlekedő repülőgépek száma júliusban. megtekintéséhez kattints ide vagy a képre:

flightradar

Ráadásnak egy videó, ami a Világ10 hely, ahova sosem juthatsz el. légi forgalmának 24 óráját öleli fel egy 1 perces videóban:


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!