Felavatták Európa első e-fáját

Felavatták EurópaMegnövekedett radioaktív sugárzást mérnek Európa több pontján. első e-fáját a közép-franciaországi Nevers-ben: a városShibam - város a sivatag közepén. szívében található, napenergiával működő “fánál” mobiltelefont lehet feltölteni, vezeték nélküli interneten böngészni vagy egyszerűen csak az árnyékba húzódni a nap elől. Az izraeli sivatagShibam - város a sivatag közepén. akácfája által megihletett futurista építmény friss levegőt is fúj, elektromos kerékpár feltöltésére is alkalmas. A találmányMár 12 éve nem fürdik egy amerikai kutató, mivel szerinte egyáltalán nincs rá szükségünk. franciaországi és izraeli vállalkozók együttműködésének a gyümölcse. Az első prototípust Izraelben állították fel 2014-ben.

“Ez annak a jelképe, hogy a város 2014 óta elkötelezett a digitális technikaÁtlátszó mobilt fejlesztett ki egy amerikai vállalat. iránt” – mondta Denis Thuriot, Nevers polgármestere, aki feladatMeg tudja oldani a szingapúri diákok matekpéldáját?. ának tekinti a digitális gazdaság fejlesztésének népszerűsítését városában.

Az első működő e-fát (e-Tree) a 2015 decemberében tartott párizsi klímakonferencia keretében mutatták be. Ezt a fát “ültették” most el Nevers-ben. Jelenleg a világ tucatnyi városában működik a mesterséges fa, így az Egyesült Államokban, Izraelben, és rövidesen Kazahsztánban is. A GoogleVisszaemlékezés 2013-ra a Google szemével. internetes óriáscég is érdeklődik a találmány iránt – mondta el Bernard Bitan, a napelemes fa egyik atyja. Franciaországban és külföldön a JCDecaux francia hirdetési óriáscég telepíti köztereken az e-fákat.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!