Elképesztő fényképek cápákról

Cimkék: , , , ,

Elképesztő fényképek következnek cápákMegdöbbentő videó - hetven tigriscápa falt fel egy bálnát. ról, a bátor búvároknak köszönhetően akik a világ egyik legkülönlegesebb vízi ragadozójával úsztak együtt. Ezeket az állatokat nemcsak a zsákmányejtés és a félelmetes fogak teszik érdekessé. Kutatások szerint a cápaEgy valódi tengeri szörnyeteg, a Goblin/Kobold cápa. intelligenciája is lenyűgöző. Több cápafajról elmondható a kiváló problémamegoldó képesség, a szociális készség és a kíváncsiság. A szokványos elgondolás a cápákról, hogy magányos vadászok, akik élelemért kutatják a tengert. Azonban a legtöbb faj letelepedett fenéklakó.
Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Felmérések állítják, hogy a cápákat sokkal nagyobb félelem övezi, mint amennyire szükség van. És ez növény- és húsevő cápákra egyaránt vonatkozik. Kutatások szerint nagyobb az esélye, hogy valaki villámcsapásba, méhcsípésbe haljon bele, mint cápatámadásba. Tengerben előbb következhet be fulladás vagy szörfbaleset, minthogy cápatámadás áldozatai legyünk. De ezek a statisztikák nem felejtetik el velünk a borotvaéles fogakat, a hatalmas testtömeget, amik igazán félelmetessé teszik számunkra a cápákat. A világon több, mint négyszáz cápafaj létezik, ennek csak apró százaléka támad emberre. 2000-ben jegyezték fel a legtöbb cápatámadást, szám szerint 79 alkalommal támadtak emberre.

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák

Cápák


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!