Elképesztő 3D-s utcai illúziók

Cimkék: , , ,


Ha ���rdekesnek tal���¡lod a cikket, oszd meg ismer���seiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel h���­rlevel���¼nkre, hogy ne maradj le a friss cikkekr���l sem!

Létezik az utcai művészetnek vagy street artElgondolkodtató társadalomkritika egy francia utcai művész 30 alkotásán keresztül. -nak egy igazán lenyűgöző válfaja, ez a 3 dimenziós utcai aszfaltrajzok művészete. Az alkotók hosszan elnyújtott rajzokat készítenek a földre, amelyek egy bizonyos szemszögből tökéletesen azt az illúziót keltik, mintha valóban egy másik világ rejtőzne az aszfaltVíznyelő aszfaltot fejlesztettek a közlekedésbiztonságért. alatt. Így a lábunk alatt heverhet akár egy csodálatos mesebeli barlangPharaya Nakon barlang. .

Ennek az elképesztő művészeti ágnak a három legismertebb képviselője Kurt Wenner, Julian Beever és Edgar Müller. A michigani születésű Kurt Wenner a NASAA KOZMOSZ - Kihagyhatatlan NASA képek a Hubble lencséjén keresztül. illusztrátoraként kezdte pályafutását. Julian Beever angol származású, de alkotásaival megjelent már többek között Németországban, Franciaországban, az USAA Hubble űrteleszkóp legszebb fotói. -ban, és Ausztráliában is. A 3DKeng Lye 3 dimenziós festményei. street art harmadik mestere pedig a német Edgar Müller, aki alig 25 éves volt, mikor elkezdte a pályafutását.

3D-s utcai művészet
Művész: Edgar Müller

3D-s utcai művészet
Művész: Edgar Müller

3D-s utcai művészet
Művész: Kurt Wenner

3D-s utcai művészet
Művész: Julian Beever

3D-s utcai művészet
Művész: Kurt Wenner

3D-s utcai művészet
Művész: Julian Beever


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!