Egy 5 éves kínai kisfiú a világ legfiatalabb pilótája

Egy ötéves kínai fiú új GuinnessMég a Rekordok Könyvébe is bekerült a kétarcú macska . rekordot állított fel, ő most a legfiatalabb pilóta, aki valaha egy könnyűszerkezetes repülőMalacot szállítottak le egy repülőgépről. gépet egyedül vezetett. A kis pilóta augusztus 29-én átrepülte a Pekingi Vadasparkot. Az öt éves Ho Ji-tö, aki Toto becenéven is ismert egész Kínában, fiatalkora ellenére már olyan dolgokat csinált meg, amelyek még a felnőttektől se hétköznapi teljesítmény. A szigorú tekintetű, átlagos kínai kisfiúA világ egy kisgyermek szemével - ilyen fotókat készített a 19 hónapos kisfiú. nak kinéző Ho, semmiben sem hasonlít a hasonlókorú társaira, ugyanis ő a mászóka helyett rögtön a 3776 méteres Fuji-hegyet mászta meg tavaly augusztusban, amihez 15 órára volt csak szüksége. Négyévesen nemzetközi vitorlásversenyen indult.

A világ legfiatalabb pilótája

Ám ez nem minden! A legújabb döbbenetes mutatványa elkápráztatta az embereket, és a kínai sajtCasu marzu - a nyüves sajt. ót is. Ho legutóbb repülőgépvezetői képességeivel hívta fel magára a sajtó és a közvélemény figyelmét: ugyanis több mint 40 percet töltött a levegőben egy saját maga irányította kisrepülőgépen. Ezzel pedig a világ legfiatalabb pilótája lett. A rekordElképesztő szörfös rekord - csaknem 25 méteres hullámot lovagolt meg az új világcsúcstartó. ot egyelőre nem hitelesítették még nemzetközi szinten, de a siker vitathatatlan – nyilatkozta Ho Lie-seng, Toto 44 éves édesapja.

A világ legfiatalabb pilótája

A világ legfiatalabb pilótája

A világ legfiatalabb pilótája

A világ legfiatalabb pilótája

Ho teljesítményétől nincs mindenki elájulva, sokan támadják a kisfiú 44 éves apját, Ho Lie-senget. A „sas apaként” is ismert férfi, a hétköznapinak egyáltalán nem mondható, nevelési elveivel vívta ki mások ellenszenvét. Az idősebb Ho azon a véleményen van, hogy nem kell pátyolgatni a gyermekét, hanem már kicsi koráKitiltanák a fürdőzőket a székelyföldi Szent Anna-tóból. l kezdve nehéz kihívások elé kell állítani, hogy ezzel erősítse a jellemét. Az apa igazából nem is gyerekként, hanem önálló személyként tekint Totora. A következő próbatételt most októberre tervezi, amikor is az ország nyugati, ritkán lakott részén fekvő Csinghaj-Tibet-fennsíkra mennek túrázni. A távot gyalog, autóAz eredetivel szinte teljesen megegyező kínai autómásolatok. val, és biciklin teljesítik majd.

A világ legfiatalabb pilótája

A világ legfiatalabb pilótája

A világ legfiatalabb pilótája

Forrás:hir.ma


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!