Drónnal filmezték le a Chilében tomboló tűzvész pusztítását

A ChileVáratlanul kitört egy alvó vulkán Chilében – több ezer embert evakuáltak. középső részén fekvő Valparaíso városA város, ami egy 7,9 erősségű földrengés óta érintetlen turista látványosság. ában pusztító tűzvészKatasztrófa sújtotta területté nyilvánították a lángoló Kaliforniát. miatt már 15 ember életét vesztette és több ezer ház semmisült meg. Az oltással sokat haladtak, de még terjedhetnek a lángok, ha feltámad a szél. Az időjárás-előrejelzés szerint a következő napokban csökken a hőmérséklet és mérséklődik a szél, ami kedvez a mentésnek. Az összes tűzfészek eloltása viszont akár május elejéig is eltarthat.

Chile tűzvész

Chile tűzvész

Chile tűzvész

A 42 dombra épült, 250 ezer fős városban eddig majdnem 2500 ház és 1140 hektárnyi terület égett le. Több mint 11 ezer ember maradt hajlék nélkül. Valparaíso festői szépségű belvárosát, amelyet az UNESCO2022-re eltűnhetnek az elefántok egy tanzániai rezervátumból. a világörökségLenyűgöző helyszínekkel bővült a világörökségek listája. részének nyilvánított, megkímélte a katasztrófaElszabadultak a vadállatok a grúz fővárosban. . A hatóságok összesen harminc helikopterrel és 1250 tűzoltóval küzdenek a lángok ellen, 3000 katonaAz Osztrák–Magyar hadsereg katonáinak testét találták meg egy gleccserben. és rendőr felel vigyáz a közbiztonságra.

Chile tűzvész

A következő felvételt egy pilóta nélküli repülőgépEgyedül utazott a repülőn egy kínai nő, míg a vasútállomáson 100 ezren zsúfolódtak össze. készítette:

Video Aéreo realizado en Cerro Ramaditas Afectado por Incendio de Valparaíso. from Skyfilms on Vimeo.

Forrás: MTI , vimeo.com


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!