Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapott meg egy 20 éves amerikait

Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliams-nek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medveMegszüntetik a Yellowstone Nemzeti Parkban élő grizzly medvék védettségét. , megmarta egy csörgőkígyó, és a héten HawaiiMegnövelte Hawaii szigetét a Kilauea vulkán kitörése. partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.

Forrás: Dylan McWilliams

A Honolulu Star Advertiser című helyi lap szerint McWilliams Kauai szigetA polgárháború idejéből származó épületeket és alagutakat fedeztek fel az Alcatraz alatt. énél bodybordozott, amikor egy kétméteres tigriscápa megtámadta. Sikerült a 30 méterre fekvő partra kiúsznia, ahol a járókelők hívták a mentőket. “Nem tudtam, hogy elveszítettem-e a fél lábamat” – mondta a helyi lapnak az áldozat, akinek lábsérüléseit hét öltéssel varrták össze a helyi kórházban.

Forrás: Wikimedia Commons/Albert Kok

A természetjáró fiatalember felidézte, hogy néhány Több mint tízezer turistát zárt el a hó a külvilágtól a svájci Alpokban. nappal korábban ColoradoCsaládjával együtt tért vissza a szarvas a boltba, ahol finom falatokkal kínálták. állam nyugati régén medvetámadásMegfutamított egy rátámadó medvét az idős karatemester. miatt vitték őt kórházba. Nyári táborozás idején a szabad ég alatt aludt, amikor fejének hátsó részét megharapta egy barnamedveEgy medve, aki úgy sétálgat, mint egy ember. . Az állat megpróbálta őt elhúzni, de a fiúnak sikerült a medve szemei közé csapni.

Forrás: Francis C. Franklin/Wikimedia Commons

“Azt hiszem, rosszkor voltam rossz helyen” – mondta a támadások kapcsán McWilliams, aki négy éve szenvedte el az első harapást állattól, amikor Utah államban kirándult és megmarta egy csörgőkígyó.

Forrás: Wikimedia Commons/U.S. Fish and Wildlife Service/Gary Stolz

“A szüleim hálásak azért, hogy még mindig életben vagyok” – tette hozzá.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!