Csökkentik az elefántok munkaidejét Kambodzsában, miután egy állat elpusztult hőgutában

Kambodzsában az Angkor Elephant Company programszervező cég azt ígéri csökkenti az elefántokCiánnal öltek meg elefántokat két zimbabwei nemzeti parkban. munkaidejét, miután egy állat elpusztult hőgutában.

7

Népszerű program Kambodzsában hogy a turisták elefántháton járhatják be a vidéket, de a 40 fokos hőségben könnyen elpusztulhatnak az állatok. Ebben az évszakban a Nagy-Mekong régióban nem meglepő a 40 fok, ez az év ráadásul különösen forró.

2

Nemrég egy 40-45 év közötti nőstény elefántÍgy tudta megállítani a felbőszült elefántot a túravezető. esett össze és pusztult el az úton, miután turistákat szállított. Oan Kiri, az Angkor Elephant Company vezetője elmondta: az állatorvosok megállapították, hogy hőguta volt a halál oka. A meleg miatt felszökött a vérnyomása, és szívrohamot kapott az elefánt. Előzőleg 45 percig és több mint két kilométeren át vitte megállás nélkül a turistákat. A cég nagyon sajnálja az állatot, így eldöntötte, hogy a maradék 13 elefánt kevesebbet fog dolgozni, míg ilyen nagy a hőségAszfaltolvasztó hőhullám tombol Ausztráliában. .

3

Fotó: Yem Senok

4

Fotó: Yem Senok

„Nincs kegyetlenebb dolog, mint az elefánttúrák” – mondják az állatvédők.

Az állatvédő csoportok egyébként már régóta panaszkodnak arra, hogy az elefántokat túlhajszolják és brutális módon képezik ki arra, hogy embereket cipeljenek. A Change.org-on már több mint 52.000 aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy változtatásra bírják az elefánthátas túrák szervezőit, és ahol aláírásoddal te is támogathatod az állatvédőket.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!