Célegyenesben az új World Trade Center építése

Cimkék: ,

Tizenkét évvel a New YorkA széláramlás miatt rekordidő alatt tette meg egy Boeing a New York-London utat. -i WTCAblakmosók ragadtak 250 méter magasban a One World Trade Center oldalán. tornyok elleni támadás után célegyenesbe érkezett a One World Trade Center vagy másik nevén a Freedom Tower2020-ra készül el a világ legmagasabb felhőkarcolója. építkezése, amelynek 2006 áprilisában kezdtek neki.

1wtc

One World Trade Center

Már a sajtó is kitekingélhetett a szerkezetkész épület 100. emeletéről, és megnézhették az utolsó szintekre tervezett csillagvizsgáló videós látványtervét is.

One World Trade Center

A felhőkarcolóShanghai a magasból - egy darukezelő elképesztő fotói . t ugyanaz a cég, a Tishman Construction építi, amely az 1966-ban megkezdett és 1971-ben befejezett, majd 2001-ben terrortámadásA New York-i Világkereskedelmi Központ története. által lerombolt eredeti ikertornyokat építette.

One World Trade Center

Az 550 méteres új torony1050 méter magas felhőkarcolót terveznek Azerbajdzsánban. becsült költsége 3,8 milliárd dollár, azaz nagyjából 900 milliárd forint. A tervezett átadás a 2013-as év vége és a 2014-es év eleje között várható. Az épület összterületén belül 71 emelet, 240 ezer négyzetméter „A” kategóriás irodaként üzemel majd. Ebből 110 ezer négyzetmétert a Condé Nast nevű médiaóriás bérel majd, ami többek között olyan magazinok kiadója, mint a The New Yorker, a Vogue, a Vanity Fair, az Architectural Digest, a Bon Appétit és a GQ.

One World Trade Center

Természetesen lesz kilátó is. A One World Observatory 380 méter magasról nyújt majd lélegzetelállító kilátást az odáig felcaplatók számára. A látogatókból az előrejelzések szerint 3,8 milliót várnak évente az üzemeltetők. Ez a kilátó központ a felhőkarcoló 100. és 102. emeletein található majd, és várhatóan csak 2015-ben nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A vendégek egy szuper gyors lifttel közlekedhetnek, amely a földszinttől alig 60 másodperc alatt éri el a 100. emeletet.

One World Trade Center

New YorkKözépkori utca York városában. belvárosa metróNap- és szélenergiával fog működni 2018-tól a chilei főváros metrója. vonalaival tömegközlekedési szempontból a világ legfejlettebb részéhez tartozik, egy ilyen épülethez azonban még így is komoly fejlesztésekre lesz szükség e téren is. Az egész negyed megújításához elengedhetetlen egy új csomópontKilenc metróvonalat köt össze New York új, gigantikus csomópontja. építése. A tervek alapján ez sem lesz éppen kismiska. A közlekedési csomópont épületét a világ egyik leghíresebb élő építésze, a valenciai Santiago Calatrava tervezte.

Forrás: One WTC, Portfolio, New York times

One World Trade Center

One World Trade Center

One World Trade Center

One World Trade Center


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!