Bazsalikomlevelek segítségével távolítottak el egy 3 centis lárvát egy perui fiú szeméből

Mindenféle sebészeti eszköz nélkül, bazsalikomlevelek segítségével távolítottak el egy három centis lárvát egy limai kórházBetegek és orvosok voltak abban a kínai kórházban amit váratlanul buldózerekkel kezdtek elbontani. orvosai egy perui kamasz fiú szeméből. “Magunk is megdöbbentünk, annyira hihetetlen volt, hogy műtétEl kellett távolítani a Nyíregyházi Állatpark egyik elefántjának agyarát. nélkül sikerült a lárvát eltávolítani” – mondta Carolina Marchena, a fiút kezelő orvoscsoport tagja.

A 16 éves vidéki fiú lakóhelyéről, a közép-perui Pozuzo kisvárosból a fővárosi gyermekegészségügyi intézetbe került, mert megduzzadt a bal szemhéja – közölte szerdán az egészségügy-minisztérium. Szülővárosának orvosai, akik gyógyszerekkel kezelték eredménytelenül, kezdetben egyszerű gyulladásra gyanakodtak. A limai szakorvosok fedezték fel a három centiméter hosszú szúnyoglárvát, amely körülbelül egy hónapja indult növekedésnek a fiú szemében.

larva

Az orvosok bazsalikomleveleket raktak a fiú szemgolyója köré. A lárva falánkságában beleesett a csapdába, kibújva a fiú szeméből az orvosok csipesz segítségével könnyen eltávolíthatták. Az orvosok szerint a különösFurcsa betegségben szenved egy férfi, mely következtében előbb hall, mint lát. jelenséget a trópusi övezetekben élő, emberbagócs (Dermatobia hominis) nevű élősködő csípése okozhatta.

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!