Alsónadrágban kellett vizsgázniuk az indiai hadseregbe jelentkezőknek

Több mint ezer, az indiai hadseregA pakisztáni hadsereg több ezer liter illegális alkoholt semmisített meg. egyik álláshirdetésére jelentkező férfinak kellett alsónadrágra vetkőznie a Bihar államban található Muzaffarpurban egy írásbeli vizsgaÍgy segítettek puskázni a szülők a vizsgázó diákoknak Indiában. előtt – írta az Indian Express című helyi napilap. A felvételiztetők ezt látták a legegyszerűbb módnak a puskázásÍgy segítettek puskázni a szülők a vizsgázó diákoknak Indiában. elkerülésére.

A szabadban megtartott vizsgán több tucat, kizárólag alsónadrágot viselő férfi ült törökülésben a földön az egyenruhás felügyelők előtt. Az egyórás tesztet a földön ülve kellett megírniuk. Egy katonai forrás szerint azért kényszerültek a radikális döntésre, hogy felgyorsítsák és leegyszerűsítsék a több mint ezer jelentkező átvizsgálását. A hadsereg egyik újdelhi szóvivője nem kívánta kommentálni a történteket.

puskazas-2

puskazas

A felvételiztetők félelme nem alaptalan: egy éve ugyancsak Bihar államban a rendőrség soraiba jelentkező fiatalok közül többen csalással akartak jobb eredményt elérni a vizsgán. Az eset után körülbelül ezer embert tartóztattak le. Indiában megszokott jelenség a puskázás, főleg ha fontos vizsgák letételéről vagy keresett álláshoz szükséges tesztek kitöltéséről van szó. Különösen igaz ez az IndiaAz indiai nők védelmezői - a Rózsaszín Banda. egyik legszegényebb és legnépesebb térségében található Bihar államra. Tavaly például komoly felzúdulást keltettek azok a fotók, amelyeken szülők és barátok az iskolaépületek falain felmászva, az ablakokon keresztül próbáltak bejuttatni tiltott segédeszközöket a vizsgázó diákoknak.

puskazas-6

MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!