Alsónadrágban kellett vizsgázniuk az indiai hadseregbe jelentkezőknek

Több mint ezer, az indiai hadseregA pakisztáni hadsereg több ezer liter illegális alkoholt semmisített meg. egyik álláshirdetésére jelentkező férfinak kellett alsónadrágra vetkőznie a Bihar államban található Muzaffarpurban egy írásbeli vizsgaÍgy segítettek puskázni a szülők a vizsgázó diákoknak Indiában. előtt – írta az Indian Express című helyi napilap. A felvételiztetők ezt látták a legegyszerűbb módnak a puskázásÍgy segítettek puskázni a szülők a vizsgázó diákoknak Indiában. elkerülésére.

A szabadban megtartott vizsgán több tucat, kizárólag alsónadrágot viselő férfi ült törökülésben a földön az egyenruhás felügyelők előtt. Az egyórás tesztet a földön ülve kellett megírniuk. Egy katonai forrás szerint azért kényszerültek a radikális döntésre, hogy felgyorsítsák és leegyszerűsítsék a több mint ezer jelentkező átvizsgálását. A hadsereg egyik újdelhi szóvivője nem kívánta kommentálni a történteket.

puskazas-2

puskazas

A felvételiztetők félelme nem alaptalan: egy éve ugyancsak Bihar államban a rendőrség soraiba jelentkező fiatalok közül többen csalással akartak jobb eredményt elérni a vizsgán. Az eset után körülbelül ezer embert tartóztattak le. Indiában megszokott jelenség a puskázás, főleg ha fontos vizsgák letételéről vagy keresett álláshoz szükséges tesztek kitöltéséről van szó. Különösen igaz ez az IndiaA Dalai Láma lakóhelye az indiai Dharamszalában. egyik legszegényebb és legnépesebb térségében található Bihar államra. Tavaly például komoly felzúdulást keltettek azok a fotók, amelyeken szülők és barátok az iskolaépületek falain felmászva, az ablakokon keresztül próbáltak bejuttatni tiltott segédeszközöket a vizsgázó diákoknak.

puskazas-6

MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!