Akik egy táskányi holmival kezdenek új életet

Emanuele Satolli olasz fotós olyan illegális bevándorlókat fotózott, akik egy jobb élet reményében az Amerikai Egyesült Államokba szeretnének eljutni. Börtön és kitoloncolás fenyegeti őket, ők mégis újra és újra nekivágnak. A fotósnak megmutatták táskáik tartalmat, azokat a személyes dolgaikat, amikkel útnak indultak.

Illegális bevándorlók

Delmis Helgar (32) Hondurasból Houstonba szeretne minél előbb eljutni, ahol a kislánya él a rokonoknál. Táskájában egy sminkszett, egy tükör, ajakfény, dezodor, póló, Biblia, arczselé, mobilÁtlátszó mobilt fejlesztett ki egy amerikai vállalat. , pénztárca, gyógyszer, töltő, hajgumi és két betét volt.

Illegális bevándorlók

Carlos Gomez (34) Guatemalában született, tíz évig élt Miamiben, amikor öt Téli mesevilág a gyermekek szemével - Iwona Podlasińska gyönyörű fotói. nappal ezelőtt kitoloncolták. Táskájában egy póló, egy olló, egy nadrág, borotva, gyógyszerek, sampon, dezodor, póló és egy kóla volt.

Illegális bevándorlók

Alfredo Núñez (46) El Salvadorból az USASteve Fugate 14 éve járja Amerikát az életszeretetet hirdetve. -ba szeretne eljutni, de ma már azzal is beérné, ha Észak-MexikóSziklaugrás az acapulcói La Quabrada sziklafalról. ban találna magának munkát. Táskájában egy pár cipő, egy Biblia, vécéIllemhelyek a világ különböző részein . papír és egy mobil volt.

Illegális bevándorlók

Luis Alfredo Portales (43) Guatemalában született, de 28 évet élt Kaliforniában. 18 hónappal ezelőtt toloncolták ki, amikor ittasan balesetet okozott. Vissza szeretne térni az országba, ahol felesége és 4 gyermeke várja. Táskájában egy póló, krém, víz, chips, elemek, személyigazolvány, banán, fogkefe és egy nadrág voltak.

Illegális bevándorlók

A kubai Roger Savon Court (40) előszŐszi színkavalkád - Michael Matti lenyűgöző drónfotói. ör Kolumbiába utazott, onnan Guetamalába. Innen szeretne eljutni az USA-ba. Táskája neki sincs tele túl sok értékkel.

Illegális bevándorlók

Ariel Mejia (22) Guatemalából indult útra, hogy eljuthasson az USA-ba, de MexikóSziklaugrás az acapulcói La Quabrada sziklafalról. ban elfogták. New Yorkba szeretne eljutni, két testvére ott él és dolgozik. Táskájában zsebkendő, zokni, szappan, mobil, gyógyszer, toll, fogkefe és egy törülköző volt.

Illegális bevándorlók

Edwin Alexander Mateo (22) szintén Guatemalából kelt útra, ő is az USA-ba szeretne eljutni, hogy ott DJ-ként dolgozhasson. Mexikóban őt is elkapták és kitoloncolták. Az ő utazótáskájának tartalma is szegényes.

Illegális bevándorlók

Andres Sanchez (42) El Salvadorból indult útra, sikerült is eljutnia Virginiába, két évvel ezelőtt azonban egy teljesen hétköznapi rendőrségi igazoltatás során derült ki, hogy illegálisan tartózkodik az országban és kitoloncolták. Próbál visszajutni, táskája nincs, mert megpróbál úgy kinézni, mint egy helyi.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!