Akiane Kramarik a festő csodalány

Akiane Kramarik hatalmas tehetséggel megáldott lány, aki mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket már egészen kiskora óta. Nem erőltették rá szülei a festést, nem akartak csodagyereket faragni belőle szülei. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül.

akiane

Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli IllinoisÉlve találta meg kutyáját egy amerikai férfi a háza romjai alatt. államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országItt a legjobb nőnek lenni . ából került a tengerentúlra. Akiane angolul, litvánul, oroszul folyékonyan tud és ismeri a jelbeszédet is. A fiatal lány a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Élete egyik céljának tekinti azt, hogy segítsen a világ szegény gyerekein. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi a legjobb ajándékAjándékokkal halmozza el a hálás kóbor kutya a nőt, aki rendszeresen enni ad neki. , nagyon egyszerű választ ad: a szeretet.

8 évesen festett képe  / Akiane Kramarik – A béke hercege

Akiane Kramarik - A béke hercege

Ez az elképzelés egyébként művészetRoberto Bernardi elképesztő, hiperrealisztikus festményei. én is erősen érezhető, alkotásainak nagyrésze vallásos hatású, a legtöbb képIris Scott ujjal festett festményei. paradicsomi tájat, édeni állapotokat és alakokat ábrázol. Kétévnyi rajzolás után kezdett festeni, hat évesen már olyan gyönyörű képeket készített, amelyeket bármelyik neves galéria szívesen kiállítana.

8 évesen festett képe / Akiane Kramarik – Planted eyes

Planted Eyes

Reggelente négy órakor kel, elmondása szerint akkor még nyugodt, csendes a ház és olyankor könnyebben megy a festésA világ 10 leghíresebb festménye. . Naponta átlagosan négy órát tölt el festéssel, közben imádkozik.

9 évesen festett képe /  Akiane Kramarik – Journey

Akiane Kramarik - Journey

9 évesen festett képe /  Akiane Kramarik – Found

found

13 évesen festett képe /  Akiane Kramarik – Wonder

Akiane Kramarik - Wonder

Mivel jellemző módon elhíresztelték róla, hogy csaló és a bemutatott képeket nem is ő alkotta, közzétettek néhány videót, amin Akiane munkája az első ecsetvonásáElárasztott falu maradványai bukkantak elő egy kiszáradt hercegovinai tó medréből. l az utolsó pöttyintésig minden rögzítve van, ezzel bebizonyítva tehetségét a kétkedők számára.

A Wonder című festményének készítése egy gyorsított videón:

Akiane Kramarik összes festményét megtekintheted lentebb:

Akiane Painting


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!