Abigail és Brittany Hensel – egy sziámi ikerpár élete

A 25 éves (1990. március 7.) Amerikában élő sziámi ikrekSikerült szétválasztani a gerincüknél összenőtt sziámi ikreket. , AbigailMindennap öleléssel fogadja gondozóit a megmentett kenguru. és Brittany Hensel nyaktól lefelé egy testen osztoznak. A szét nem vált egypetéjű ikrekEgymás kezét fogva jött világra egy ikerpár. külön idegrendszerrel, viszont egy mellkasban négy tüdővel és két szívvel, valamint egy májjal, két gyomorral, két epehólyaggal, egy bélrendszerrel, egy medencével, továbbá egy húgy- és ivarszerv-rendszerrel rendelkeznek. A minnesotai ikreknek mindössze néhány napot jósoltak a kórházban, ám ők nem adták fel és rácáfoltak a jóslatokra.

Sziámi ikrek

Sziámi ikrek

A statisztikák szerint 40 000 ikerszülésből egynél fordul elő valamilyen összenövési rendellenességBeteg gyerekek napjait varázsolja szebbé a "denevérkutya". , és közülük mindössze 1 százalék ünnepelheti meg az első születésnapját. A Hensel ikrekPerzsa leopárd ikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban. azon kevés, két fejjel és egy testtel született testvérpárok közé tartoznak, akik nemhogy túlélték a gyerekkort, de törekednek a lehető legteljesebb életre is. A lányok megtanultak tökéletes összhangban együttműködni, még egymás mondatait is befejezik. Abby és Brittany mindent megtesznek azért, hogy elérjék kitűzött céljaikat. Megtanultak többek közt vezet, zongorázni, röplabdázni, biciklizni és úszni is.

Az ikrek nagyon jó eredménnyel fejezték be a középiskolát, majd utána az egyetemen is sikeresen lediplomáztak és munkát kaptak egy általános iskolában matektanárnőként. Még saját műsort is kaptak az egyik amerikai csatornán: az “Abby és Brittany” című valóságshow-ban bemutatták mindennapjaikat a közönségnek. Kiegyensúlyozottságuk a jó családi háttérnek is köszönhető, a lányok szülei, Patty és Mike mindenen segítették és bátorították lányaikat.

Sziámi ikrek

Sziámi ikrek

Bár egy testben élnek, teljesen más szemAz állatok különböző látásmódjai az ember látásával összehasonlítva [Videó]. élyiséggel rendelkeznek. Míg Abigail bátrabb, makacsabb és harsányabb, addig Brittany csendesebb és visszafogottabb, de mindketten nagyon vidámak és kedves természetűek. Eltérő személyiségük ellenére teljes a harmónia közöttük.

sziami-ikrek

Sziámi ikrek

Sziámi ikrek

Sziámi ikrek

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!