A világ legszőrösebb macskája

A világ legszőrösebb macskája

Saját YouTube csatornája van, melynek több mint 1,3 millió nézője, a Facebook-oldalát pedig több mint 18 ezren lájkolják. A 2 éves, Himalája-Perzsa macskaGyönyörű fotók egy természetjáró macska kalandjairól. most pedig világrekord5322 méteres magasságban highline-világrekordot döntött egy magyar csapat. ot döntött. A MeowMeow - a világ egyik legkövérebb macskája. ezredes névre keresztelt cicus nyerte el ugyanis a világ leghosszabbA leghosszabb nevű városok a világon. szőrű macskája címe, a bundája ugyanis körülbelül 23 centi hosszú.

A világ legszőrösebb macskája

A gazdijai, a Los Angelesben élő Anne Marie Avey és Eric Rosario egy kis házi ünnepséget tartott négylábú kedvencüknek, hogy ilyen jeles díjat zsebelt be. „Már eddig is tudtuk, hogy Meow milyen különleges, most már a GuinnessOttavia - a világ legnagyobb pizzája. Világrekordok Könyve is elismeri” – nyilatkozta Avey, aki elárulta, odahaza mindent szőr borít, még őt is és a párját is. „Úgy érzem, mintha örökké porszívóznék” – vallotta be.

A rekorderEgy félénk óriás lehet a világ leghosszabb macskája. macskáról egyébként a szeptember 12-én megjelenő, 2014-es Guinness Világrekordok Könyvében írnak.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!