A világ legnagyobb kétéltű repülőgépét tesztelték Kínában

Sikeresen tesztelték a világMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. legnagyobbSzudd - a legnagyobb mocsár a világon. kétéltű repülőgép54 éve eltűnt repülő roncsait találták meg az Andokban. ét Kínában – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség. Az AG600 típusú repülőA világ legnagyobb kétéltű repülőgépe készült el Kínában. gép 37 méter hosszú, szárnyfesztávolsága 38,8 méter. A kínai állami média vasárnap élőben közvetítette a nyolc év fejlesztés után először az egekbe magasodó kétéltű repülőt kísérleti repülését. A kétéltű a dél-kínai KantonÉlet a felhőkarcolók árnyékában – Kanton két arca II.. tartomány Csuhaj repülőteréről szállt fel, majd egy óra repülés után vissza is tért.

Az AG600-at elsősorban tengeri mentőműveletekhez és erdőA világ legnagyobb fatárolója. tüzek oltásához tervezték – közölte a kínai média. A dpa német hírügynökség szerint a kétéltűt vélhetően a Dél-kínai-tengeren is bevetik majd, ahol Hszi Csin-ping elnöksége alatt KínaHáromezer éves kardot talált egy kínai fiú egy folyóban. folyamatosan terjeszkedik. A 2012-ben hatalomra került kínai államfő hatalmas kampányt indított a hadseregA pakisztáni hadsereg több ezer liter illegális alkoholt semmisített meg. fejlesztésére.

A dpa összefüggést lát az AG600-as debütálása és aközött, hogy Kína mennyi pénzt és energiát fektet katonai erejének növelésébe. A Kínai Népi Felszabadító HadseregA világ 10 legnagyobb munkaadója, akik 18 millió alkalmazottat foglalkoztatnak. a világ legnagyobb hadereje, mintegy 2 millió aktív szolgálatot teljesítő katonával. Ugyanakkor a technológia terén le van maradva az Egyesült Államokhoz, s egyes megfigyelők szerint a szomszédos OroszországOroszország saját űrállomást akar létrehozni. éhoz képest is.

dpa, BBC, MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!