A világ legnagyobb faháza

Cimkék: , , ,

A világMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. legnagyobbSherman tábornok fája - a legnagyobb térfogatú fa a világon. faháza egy Crossville-ben élő miniszter, Horace Burgess tulajdonában áll. A fából készült épület majdnem 32 méter magas, melyet egy 25 méter magas, 3,5 méter átmérőjű élő fehér tölgy támaszt. A hatalmas erődszerű épületet ezen kívül további 6 másik faSherman tábornok fája - a legnagyobb térfogatú fa a világon. is tartja. A faház 80 szobával, valamint több tucat tornáccal és lépcsőházzal rendelkezik, 10 emeletes, és nagyjából 2500-3000 m2-es a területe. Mára igazi turistalátványossággá vált, és az ország minden tájáról érkeztek már kíváncsi utazók, akik megcsodálták a különleges építményt, hetente körülbelül 400-500-an keresik fel.

A világ legnagyobb faháza

A világ legnagyobb faháza

Burgess miniszter 1993 óta építi a házat, állítása szerint mikor imádkozott Isten szólt hozzá, és azt mondat neki, hogy építsen egy kizárólag fából készült házat. Azóta egyfolytában a házIgazi Flintstones ház Malibuban. án dolgozik, melyet még mindig nem fejezett be. Horace Burgess háza hamarosan a GuinnessOttavia - a világ legnagyobb pizzája. RekordokA legújabb elképesztő Guinness Rekordok. könyvNyolc könyv, amit a világ egyik legnépszerűbb tudósa szerint mindenkinek el kell olvasnia. ébe kerül, de előtte pontosan meg kell mérni a ház minden centiméterét, ezután hitelesíthetik a világrekordot. A tulajdonos azt is megígérte, hogy mindenképp tovább építi a házat, ha esetleg a leghatalmasabb faház címe veszélybe kerülne.

A világ legnagyobb faháza

A világ legnagyobb faháza

A világ legnagyobb faháza

A világ legnagyobb faháza

A világ legnagyobb faháza


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!