A világ egyik legijesztőbb hídján inkább taxival mennek át

Az egyik maryland-i vállalkozó arra szakosodott, hogy a hídon átvigye az utasokat, ugyanis rengeteg vezető egyszerűen túl félelmetesnek tartja azt, hogy saját maga vezessen át rajta. A William Preston Lane hídA világ legrémisztőbb hídjai. 8 kilométer hosszan a Chesapeake-öblön vezet át összekötve Maryland keleti és nyugati partját. A híd legmagasabb pontja majdnem 57 méter magas és a szerkezet rendszeresen komoly viharoknak van kitéve.

William Preston Lane híd

A félelem átjárja Baltimore és WashingtonA Washington-emlékmű. lakóit ahogy átvezetnek rajta. Ez adta Alex Robinsonnak az ötletet, hogy az idegtépő hídon átviszik az utasokat. A vállalkozó elmondása szerint nagyjából 5800 utas használja rendszeresen szolgáltatásukat. A híd 1952-ben nyílt meg és beválasztották a kilenc legijesztőbb híd közé a világon, amely listát a Travel & Leisure magazin állította össze.

William Preston Lane híd

Az ötleten miszerint arra épülne fel a vállalkozás, hogy a rettegő embereket átszállítsa a hídon, először mindenki nevetett. Az elgondolás azonban bejött. A vezetésre csak vidám sofőröket alkalmaznak a 10-15 percet igénybe vevő útra, mert az utasok stresszét szeretnék oldani a jókedvvel.

3

Elmondásuk szerint, a legtöbb ügyfél ideges, ezért sokat beszélnek az út során az első szerelemtől kezdve az első gyerekRoona Begum - a legnagyobb fejű kislány. témaköréig mindenről. Számtalan furcsa40 éve él felemelt kézzel egy indiai férfi. kérés érkezett már, egy férfi például azt szerette volna, ha berakják a csomagtartóba, amíg át nem érnek a hídon. Nem teljesítették kérését.

6

Egy másik hölgy pedig fején takaróval volt hajlandó csak utazni, annyira félt attól amit lát. Az agresszív viharok a láTöbb mint 70 fiókát nevel egy gondoskodó kacsamama. távolságot minimálisra csökkentik és a híd közepéről rossz idő esetén, már nem lehet látni a partokat sem.

William Preston Lane híd


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!