A világ eddigi legnagyobb igazgyöngyét találta meg egy halász a Fülöp-szigeteken

A világ legnagyobbA világ legnagyobb ócenáriuma Szingapúrban. , 34 kilogrammos igazgyöngyét tették közszemlére kedden a Fülöp-szigeteken. A 100 millió dollár értékűre becsült gyöngyöt egy PalawanRendkívül ritka leopárdmacska született a Debreceni Állatkertben. szigeti hal234 kilós óriáshalat fogott egy férfi. ász találta még 2006-ban, de egé26 generációt klónoztak egy egérből. szen eddig az ágya alatt rejtegette mint szerencsehozó talizmánt – közölte Aileen Cynthia Amurao, a Fülöp-szigetekRendkívül ritka leopárdmacska született a Debreceni Állatkertben. idegenforgalmi hivatalának illetékese.

Amurao szerint a halász nem volt tisztában a leletRégészeti kincsek kerültek elő a megapadt Dunából. értékével, és csak azután döntött úgy, hogy átadja a hatóságoknak, hogy a háza leégett. A turisztikai illetékes szerint még drágakőTöbb mint 270 kilogrammos smaragdot találtak Brazíliában. szakértőknek is meg kell vizsgálniuk a 67 centiméter hosszú, 31 centiméter széles gyöngyöt, hogy bebizonyosodjon, valóban a világ legnagyobb igazgyöngyét találták meg.

igazgyöngyFotó: Aileen Cynthia Amurao

Az eddigi rekordot az ugyancsak Palawan partjainál talált Lao Tzu-gyöngy tartotta 6,4 kilóval. Az ilyen extraméretű gyöngyök a több mint egy méterre is megnövő óriáskagylókban keletkeznek, de ritkák. A rendkívüli igazgyöngyöt szeretnék a Fülöp-szigeteken tartani, Palawan szigetTenerife - az örök tavasz szigete. Puerto Princesca városában, hogy turistákat csalogasson a térségbe.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!