A perui halászok ezrével mészárolják le a delfineket [Videó]

Egy ideje beszéltek róla, hogy a perui halászok delfinekFolytatódik a cetek tömeges partra vetődése Új-Zélandon. et mészárolnak le, de most először járt ennek utána az egyik környezetvédelmi újságíró. Hónapok alatt lefolytatott tárgyalások után, az egyik kapitány felengedte némi támogatás és a teljes anonimitás ígéretével hajójára. Amit a hajó fedélzetén látott, minden rémálmát felülmúlta.

FIGYELEM! A fotók némelyike felkavaró lehet!

delfinvadászat

delfinvadászat

A halászhajó a Csendes-óceán hullámain, egymással játékosan játszó delfinek rajával úszott együtt. Minden más esetben ez egy kellemes látvány lett volna, ha a következő pillanatban a kapitány nem jelent meg egy borotvaéles szigonnyal, amit a delfinEmberi szavakat tanult meg utánozni egy kardszárnyú delfin. ritmusának figyelemmel követése után, az állat húsába vágott. A fedélzetre felhúzva kegyetlenül darabolták fel a még vergődő szerencsétlen példányt.

delfinvadászat

A delfinre azért vadásznak, illegálisan, mert húsa az egyik legolcsóbb cápaRitka felvétel – videóra vették, ahogy a kardszárnyú delfinek levadásznak egy cápát. csali. A kapitány elmondta, hogy nagyon sok vért ereszt és zsírral telített, amit a cápák nagyon szeretnek. A tevékenység kettős veszélyt jelent a tenger élővilágára nézve, egyrészt a delfinek közül nagyon sok faj védett, másrészt a cápák is lassan végveszélybe kerülnek mértéktelen halászatuk miatt. A cápák uszonyát a Távol-keletre küldik, a másik felét pedig a kikötőben veszik meg azonnal.

delfinvadászat

delfinvadászat

delfinvadászat

A delfineket “csak” a cápák elfogására használják a halászok

//forrás:dailymail.co.uk/hir.ma

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!