A hátrahagyott gyémántbánya Oroszországban

Cimkék: , , , ,

A Kelet-Szibériai MirnijMirnij gyémántbánya - hatalmas lyuk tátong Jakutföldön. városa mellett találunk egy 525 méter mély, és 1200 méter átmerőjű bányát, melyet ma már nem használnak, de irdatlan méretei miatt, fotókon is ijesztő, és még az űrből is látni.

Gyémántbánya

A bányaHatalmas lyuk keletkezett egy orosz faluban. olyan hatalmasTúlméretezett kutyák. , hogy a felette található légtér le van zárva a helikopterek elől mivel a múltban több helikopterLángszóró helikopterekből öntött benzinnel próbálják megfékezni a Kaliforniai tüzeket. -balesetet is okozott a bánya mélyére áramló hatalmas mennyiségű légtömeg szívóhatása.

Gyémántbánya

A bányát 1957-ben nyitották annak ellenére, hogy több akkori szakember a munka100 éves kora ellenére heti 6 napot dolgozik egy tisztítóban egy amerikai néni. feleslegességét hangoztatta a rideg szibériai időjárásra hivatkozva. És valóban, a szibériai télElképesztő képek a jégbe fagyott Balatonról. hét A fagyott természet csodálatos képződményei . napig tart, ezalatt képtelen bárki a helyszínen dolgozni. De az úgynevezett nyári hónapok sem vidámabbak, mivel a fagyott földAzonos eredetű lehet a Hold és a Föld vízkészlete. ragadós sárrá alakul. A kiszolgálóépületek éppen ezért pilléreken nyugszanak. A sár miatti lemaradást télen próbálátak behozni a munkások, amikor olyan hidegIlyen, ha mínusz 40 fokban kiömlik a tea. van hogy a járművek abroncsai, és a vékonyabb fém alkatrészek szilánkosra, az olaj keményre fagyElképesztő képek a jégbe fagyott Balatonról. . A munkások sugárhajtóművek melegével törik át a fagyott földet, hogy a nyersanyaghoz hozzájussanak. Éjszakára a bánya egészét lefedik, ezzel óvva a gépeket a szétfagyástól. A bánya, bezárásáig évi tízmillió karátnyi gyémántot termelt.

Gyémántbánya

Gyémántbánya

Gyémántbánya

Gyémántbánya

Gyémántbánya

Gyémántbánya

Gyémántbánya

Gyémántbánya


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!