A fogaival kapaszkodva lógott a Niagara felett egy légtornász, férje rekordját is megdöntötte

Erendira Wallenda légtornász – a szintén légtornász Nik WallendaFelhőkarcolók között egyensúlyozva döntött meg két Guinness-rekordot Nik Wallenda kötéltáncos. felesége – a fogával kapaszkodva lógott egy helikopterről a NiagaraJégbe burkolózott a Niagara-vízesés a sarkvidéki a hidegben. vízesésKrimml-vízesés - Európa leghosszabb vízesése. felett, és mutatványa közben megdöntötte férje eddigi magassági rekordját is. Erendira Wallenda a helikopterről kötélen lelógatott karikán ereszkedett 91 méterrel a Niagara-vízesésJégbe burkolózott a Niagara-vízesés a sarkvidéki a hidegben. fölé, ahol néhány akrobatikus manőver után egy szájvédőt használva két alkalommal is rövid ideig csupán fogával kapaszkodva lógott a levegőben.

A 36 éves Erendira a 10 perces műsor 8 percében lógott a vízesés felett. A nő ezzel megdöntötte férje pár évvel ezelőtti rekordját. Nik Wallenda 2011-ben 76 méter magasan lógott fogával kapaszkodva a missouri Bransonban lévő Silver Dollar City vidámpark felett. A különlegesMaho Beach - a tengerpart ahol repülők szállnak a strandolók feje fellett. mutatványt épp Nik Wallenda híres, Niagara vízesés feletti kötéltáncElképesztő mutatvány a Grand Canyon felett. ának ötödik évfordulóján kivitelezte felesége.

Nik Wallenda a német származású akrobata család, a “repülő Wallendák” sarja, a hetedik nemzedék képviselője. 2012-ben a Niagara-vízesés, 2013-ban a Grand CanyonÖnkénteseket keres az amerikai Grand Canyon Nemzeti Park a bölények kilövésére. feletti átkeléssel vívta ki a világ elismerését, és chicagói felhőKülönleges égi jelenséget láttak Tunézia felett. karcolók között is egyensúlyozott. 2014-ben egy 120 méter magas, forgó óriáskeréken sétált végig Floridában. 2015-ben eddigi leghosszabbA világ leghosszabb gyalogos függőkábelhídját adták át Németországban. , több mint félórás, nagy magasságban végzett mutatványát hajtotta végre Milwaukee-ban, ahol tízemeletnyi magasságban kifeszített kötélen egyensúlyozott végig. 33 perc alatt 475 métert tett meg a levegőben. A többszörös Guinness-rekorder akrobatának nemcsak a felesége, hanem három gyereke is kötéltáncosFelhőkarcolók között egyensúlyozva döntött meg két Guinness-rekordot Nik Wallenda kötéltáncos. .


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!