9 nappal az olaszországi földrengés után élve mentettek ki egy kutyát a romok alól

Kilenc nappal a hatalmasTúlméretezett kutyák. pusztítást végző olaszországi földrengésTöbb mint 1100 utórengést regisztráltak Olaszországban. után az egyik mentőcsapat tagjai élve mentettek ki a romok alól egy kutyát. A Romeo névre hallgató golden retrievert ijedten, de csodával határos módon szinte teljesen sértetlenül került elő az összedőlt ház alól. A kimentett kutyaSzerzetesek fogadták örökbe az utcán kóborló barátságos kutyát. kissé zavart volt, de miután szaladgált egy kicsit, megnyugodott és boldogan köszöntötte gazdáit.

Olaszországi földrengés

Olaszországi földrengés

Olaszországi földrengés

Romeo gazdái nem adták fel a reményt, hogy életben megtalálhatják kedvencüket, ezért amikor visszamentek egykori házuk romjaihoz, szólongatni kezdték kutyájukat. A romok alá szorult kutya hangos ugatással válaszolt, ezután a tűzoltóTűzoltó lett a kölyökkorában súlyosan megégett kutyából. k gyorsan elkezdték elbontani a törmeléket és kiszabadították az állatot.

Olaszországi földrengés

Olaszországi földrengés

Az amerikai földtani intézet mérése szerint az Olaszországot augusztus 24-én, hajnali 3.38-kor megrázó földrengés 6,2-es erősségű volt. Egy órával később, hajnali fél öt után nem sokkal egy újabb, 5,4-es rengés Norcia és Castellucci városát érintette. Ezt követően is még számos utórezgést észleltek, a legerősebb 4,8-as erősségű volt. A földrengés az olasz fővárostól több mint 150 kilométerre levő térséget érintette, Lazio tartomány észak-keleti határán, az Appenninekben, de megérezték az Adria-parti Riminitől egészen Nápolyig. A hatalmas pusztítást végző rengés csaknem 300 halálos áldozatot követelt.

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!