54 millió forintba kerül Lenin holttestének konzerválása

Tizenhárommillió rubelbe (mintegy 54 millió forint) kerül, hogy 2016-ban élethű formában tartsák fenn Vlagyimir Iljics Lenin5 híres mumifikálódott test. nek, a bolsevik forradalomAz 1956-os forradalom ritkán látott képeken. vezetőjének földi maradványait – jelentették orosz hírügynökségek az állami beszerzések portáljára hivatkozva. A megrendelő az orosz Szövetségi Őrszolgálat (FSZO). A Szövetségi Őrszolgálat feladata az ország vezetőinek és azok kommunikációjának védelme. Az FSZO-nak katonai és polgári állománya is van.

Lenin mauzóleum

Az “orvos-biológiai műveletek” megrendelésről szóló dokumentum a kiválasztott szolgáltatót nem nevezi meg, de sajtóértesülések szerint a munkaFérfiak, akik nem törődnek a munkavédelmi szabályokkal. elvégzésének jogát a Gyógy- és Illatos Növények Összoroszországi Tudományos Kutatóintézete nyerte el. A szerződés értelmében a szolgáltatást 2016 novemberéig el kell végezni.

Lenin mauzóleum

Az 1924. január 21-én elhunyt Vlagyimir Iljics LeninRitka fotósorozat Lenin fiatalkorából és életéből. (Uljanov) földi maradványait a Vörös Téren, a számára felépített mauzóleumban őrzik. HalA legdrágább kaviárok feldolgozásának folyamata. ála után testét bebalzsamozták. Elhantolásáról az elmúlt években többször is vita bontakozott ki, de az orosz közvélemény nem jutott egyértelmű álláspontra. Vlagyimir Putyin erről úgy nyilatkozott, hogy a kérdést “óvatosan” kell megközelíteni, elkerülendő “a társadalomA minangkabauk világa, társadalom ahol a nők parancsolnak. megosztását”. Jövőre lesz egyébként az orosz bolsevik forradalom 100. évfordulója.

Lenin mauzóleum

Lenin mauzóleum


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!