41 év után tudta meg a két barát, hogy elcserélték őket a kórházban

41 év elteltével derült ki két kanadai férfiról, akik hosszú évtizedek óta a legjobb barátokSaját települést építettek fel maguknak a legjobb barátok. , hogy születésük után elcserélték őket. Leon Swanson és David Tait Jr., akik Manitoba egyik indián közösségében élnek, 1975 januárjában születettek ugyanabban a kórházban, három nap eltéréssel. A megdöbbentő tényt, miszerint a barátok egymás családjához kerültek és nem a saját szüleik nevelték fel őket, egy DNS-teszt bizonyította.

A két férfi azt követően kérte a vizsgálat elvégzését, miután tavaly kiderült, hogy szintén 1975-ben, elcseréltek két csecsemőt abban a kórházban (Norway House Indian Hospital) ahol ők is születtek. Leon és David korábban többször is beszélt arról, hogy inkább egymás anyukájára hasonlítanak, ezért amikor hallottak az estről, úgy döntöttek, DNS-vizsgálatot végeztetnek, hogy fény derüljön az igazságra.

elcsereltek-oket

A két férfi könnyek között tartott sajtA sajt, mint valuta - Egyedülálló sajt bankok Olaszországban. ótájékoztatót, amely során elmondták, hogy rendkívül zaklatottak és válaszokat követlenek, hogyan történhetett meg, hogy elcserélték őket. “Nincsenek szavaink. Negyven év elszállt. Kétségbeesett, zavarodott és dühös vagyok” – mondta David Tait. A szövetségi egészségügyi miniszter a történtek után bejelentette, hogy vizsgálatot indítanak, hogy kiderítsék, mi történt pontosan a kórházban és, hogy a két, bizonyított eseten kívül is történt-e még hasonló.

elcsereltek-oket-2

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!